Blogg Inspirasjon Mote

Todays inspo: Parisian Style

26.01.2016

Bonjour, chers lecteurs ♥

Er det en stil jeg virkelig digger, elsker og forguder, så er det Parisian Style! En kvinne fra Paris vet kunsten å kle seg og stilen er enkel å kopiere. Nøkkelplagg som svart turtleneck, oversized sweater, cardigan og ‘puffy’ skjørt er noe en ser i en slik type stil.

article-2740797-20FEF3D100000578-19_306x437

Nylig var jeg innom Tanum for å kjøpe litt stæsj og kom over boken ‘How to be Parisian’. En bok som havnet øverst på min ønskeliste! Når jeg tenker meg om så skjønner jeg i grunn ikke hvorfor jeg ikke har den i hendene mine og leser den nå. Men, ja den skal snart kjøpes for å si det sånn! Boken dekonstruerer den franske kvinnens syn på kultur, mote og holdning. Full av vett, klokskap og selvironisk humor, forklarer denne boken de forvirrende fag av klær, sminke, menn, kultur og livsstil som bare en ekte Parisienne kan. Et must for moteinteresserte å ha i bokhyllen! ♥

 

Ikke sant stilen er rålekker?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply