Blogg Jobb

Stavanger By

26.01.2016

God kveld kjære lesere!
Nå ligger jeg i en fantastisk deilig hotellseng etter å hatt en digg treningsøkt, etterfulgt av et fantastisk deilig og langt bad. I dag ankom jeg Stavanger by og sjekket inn på det nyeste hotellet i byen- Clarion Hotel Energy. Et utrolig flott og fresht hotell!

Grunnen til at jeg er i flotte Stavanger By kan dere sikkert gjette dere til. Jepp, jobb. Jeg skal steppe inn for min kjære kollega ved å holde et kurs på Sola i morgen. Det gleder jeg meg utrolig mye til, siden jeg ikke har vært så mye i denne byen tidligere.

I tillegg så skal jeg møte ei venninne etter jobb i morgen som jeg har vokst opp med, som jeg ikke har sett på lenge. Hun bor nemlig her i byen. Det blir utrolig koselig å se hun igen. Så da skal vi kose oss BIGTIME med masse jenteprat og snakk, god mat, vin og mye latter. Med andre ord- dette er en bra jobbtur!

Håper dere får en strålende dag!
Natta 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply