Blogg Kjærlighet Livsstil Mann

Repost; SMS- et kvinnedominerende område?

20.01.2016

I dag ønsket jeg å reposte dette innlegget, rett og slett fordi at jeg ennå stiller spørsmål til det. I dag så lever vi mennesker i en verden der hverdagen vår basically styres av teknologi og sosiale medier. Er det da virkelig så vanskelig å sende en melding eller to? Det skjønner virkelig ikke jeg..

o-TEXTING-facebook

Er vi kvinner mer «på» når det gjelder tekstmeldinger? Eller er det bare noe vi føler? Det er noe jeg virkelig lurer på.. Ifølge side3 slår kvinner menn når det kommer til SMS; men at menn flørter mer på SMS. Gjør de virkelig det? Jeg er veldig skeptisk..

Hvis jeg skal snakke basert på egen erfaring, så opplever jeg sjelden(aldri) at en gutt sender meg en melding som lurer på om jeg har sovet godt, eller hatt en fin dag. Det er stort sett jeg som sender første meldingen. Dette er jo et mye omdiskutert emne i venninnegjengen, hvor flere har opplevd det samme. Er det sånn at det eksisterer en slik ubalanse, eller trenger vi jenter rett og slett mer bekreftelse enn gutter?

For oss jenter er det bare så enkelt som å motta en melding. Da føler vi at han tenker på oss og vil snakke med oss. Men, tenker de på oss, selv om de ikke melder oss?

Og når vi jenter da sender melding, hvor mange kan vi sende? Hva er akseptabelt, uten å virke som ei masekjerring? Jeg snakket med en god kompis om akkurat dette her, og han nevnte at det er svært forskjellig fra mann til mann. Noen syns at én melding daglig er ok, noen syns at (ca)3 meldinger daglig er ok, og noen syns at én melding i uka er nok. Bare det i seg selv er jo jævlig forvirrende for oss jenter. Hva skal vi tro? Bør vi være oss selv -gjelder det å ikke bry seg om de såkalte «sosiale kodene», eller skal vi vente de tre dagene for å se om han sender en melding eller ikke.
Jeg personlig syns det er helt latterlig å følge slike koder og at en må vente tre dager før en tar kontakt med en person en er interessert i. Jeg tenker litt sånn; Om du liker fyren, så send han en melding. Innenfor normale normer selvfølgelig. Er du ikke enig?
Eller hva syns du? Hva er din mening?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helene 22.05.2016 at 11:14

  Er litt feil da, vist vi far for mye opmerksomhet, er ikke det bra. far vi for lite er ikke det bra.
  jeg kjonner at gutter blir forvirret. en mann jeg traff pa ff, var syklig forelsket i meg.
  jeg var forelsket i han og,men han sendte naken bilder til min mor sin telefon osv
  Jeg foler han brot alle sosiale normer, for og fa meg.
  Derfor ble det ingen ting ut av det. hantenker sikkert at jeg er komplisert, fordihan er veldig enkel

 • Reply Mari Alena 29.05.2016 at 02:32

  Helene; Mm, enig i det du sier der.
  Det er virkelig ikke greit at han sendte nakenbilder av seg til moren din sin tlf. Det er bare helt feil «/
  skjønner godt at det ikke ble noe av det.

 • Leave a Reply