Blogg

God Natt fra Bodø

10.01.2016

God Natt kjære lesere
I dette øyeblikk ligger denne frøkna godt planta i sin mormors seng som hun har vært så heldig å få låne nå som hun er på besøk. Fantastisk deilig seng vel og merke!

Jeg ankom vakre Bodø by i formiddag. Der møtte jeg på en iskald bris i det jeg gikk ut fra terminalen. Shit, ja nå snakker vi vinter. Kan virkelig ikke sammenlignes med Oslo. Så nå frem til onsdag har jeg jobb her oppe, samt i Fauske og i Mo i Rana, noe som jeg gleder meg masse til. Jeg får kost meg med familien, samt hatt noen spennende dager med jobb og mange nye mennesker å møte. Dette blir en bra tur!

Nå er det natta her. Legger og ved en fresh (og en smule gammel) låt om akkurat Bodø ♥

God Natt fra Bodø.

-Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply