Blogg Hår Inspirasjon

KANSKJE EN ROCKA BOB?

05.01.2016

God kveld, eller natt kjære lesere.

Shit som tiden går når en sitter og loker på nett. Ebay, nettaviser, blogger, facebook og annet svada som i grunn ikke er relevant midt på natta. Men okei, her ligger jeg nå da.. I senga, lys våken og absolutt ikke trøtt. Døgnrytmen er fucka ut av en annen verden, men det er godt å være tilbake til hverdagen. Hverdagen i hovedstaden der alt skjer. Nå er vi kommet inn i 2016, og med det så vil jeg ønske dere alle sammen et strålende godt nyttår! Jeg håper dere hadde en fantastisk feiring av inngangen til det nye året, og at dere er klare og spente for året som kommer. Det er hvertfall jeg!

Når vi nå går inn i et nytt år så kan det være deilig å prøve ut nye ting. Utforske litt på hva det nye året har å tilby oss. Enten om det er klesstil, livsstil, trening, sosiale trender, matretter, menn eller what so ever. Bare å prøve ut noe nytt til en forandring. Det ligger jeg nå da og tenker på.. Hva kan jeg finne på i år som er annerledes? Som er nytt.

I første omgang så vurderer jeg faktisk og nok en gang å endre på sveisen. Ja, gjøre den litt fresh. Kanskje en rocka bob? Ja, det tror jeg virkelig hadde vært noe. Spesielt nå som jeg ikke har den livlige rosa-fargen eller Violet/Turquoise-fargen på håret lenger. Nå er det jo kjedelig, så noe må gjøres.

Hva kunne du tenkt deg og prøvd ut, som er nytt?


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply