Blogg Film

Unbroken

28.12.2015

“Noen mennesker lar seg aldri knekke”

Nå har jeg akkurat sett en av de beste filmene jeg har sett på lenge. Filmen Unbroken. En film regissert og produsert av den fantastiske, nydelige og inspirerende Angelina Jolie, om den sanne fortellingen om det utrolige livet til Louis «Louise» Zamperini. Zamperini var en OL-mester i sprint, som under 2. Verdenskrig overlevde en flystyrt og sammen med to andre soldater holdt seg i live drivende i en flåte i 47 dager. Så ble han funnet av den japanske marinen som sendte ham til en krigsleir hvor de forsøkte å knekke ham med tortur.

Filmen varer i underkanta 2 1/2 time og gir spenning og drama fra start til slutt. Dette er en film full av følelser og setter spor i alle som ser den. Jeg har ikke ord for hvor bra den var- og føler egentlig ikke at jeg trenger å si mer om det, annet enn; SE DEN! Helt klart en av de beste jeg har sett på lenge.

En fantastisk låt fra filmen♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply