Blogg

Ting blir tatt for gitt..

26.12.2015

GOD JUL KJÆRE LESERE!

Nå har det vært rolig her på denne bloggfronten, og det beklager jeg på det sterkeste. Jeg må ærlig innrømme at jeg har «been cheating on fashion with furniture», som Carrie Bradshaw sier. Jeg har lagt bloggen litt til side pga. mye jobb og julen generelt. Men nå er det spennende tider i møte, og mange flere innlegg.

SÅ, over til noe annet. Julen. Jeg håper dere alle har storkost dere masse med familie & venner, med god mat, ulike tradisjoner og all gleden som julen bringer dere. Det har hvertfall jeg! Bigtime!
Bare synd at julen gikk så fort! Kunne gjerne hatt den lenger jeg asså 🙂 Pluss litt snø!

Men er det noe jeg virkelig vil sette fingern på, som jeg har lagt merke til, er det faktum at alt for mange tar ting for gitt. Gaver, gode gjerninger osv osv. Men spesielt det med gaver. At noen bruker tid på å kjøpe eller lage en gave til en annen, som er ‘fikset’ spesielt til den enkelte. Og at da den som får denne gaven ikke kan si så mye som takk, det er uvirkelig for meg. Vi lever i en verden der teknologien styrer mye av vår hverdag, og at det da skal være så vanskelig å sende en liten melding- ja det sliter jeg med å skjønne. For meg er dette en selvfølge. En selvfølge å takke for noe en annen person bruker sin tid og penger for å gi til meg.

Og dette gjelder ikke bare gaver. Dette kan også gjelde når du for eksempel får servert middag, enten hjemme hos deg selv, hos venner, andre i familien eller på restaurant. Når en får noe, enten i form av en gest, tjeneste eller gave, så takker man. Virkelig.

Er du ikke enig? Jeg syns det hvertfall er leit at mange ikke ser på dette som en selvfølge.

thankyou

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply