Blogg Inspirasjon Interiør

Marble Addiction

09.12.2015

Visste du at..

Marmor er fellesbetegnelsen på omdannete bergarter som vesentlig består av karbonatmineralene kalkspat og/eller dolomitt..

30-Marble-Bathroom-Design-Ideas-2

Haha, ja det sa deg kanskje ikke en dritt.. Eller hva? Men bare se på det. Så utrolig vakkert det er! Og jeg, som mange andre har virkelig fått en Marble Addiction . Forståelig nok, syns nå jeg.

Jeg har jo tidligere skrevet om at jeg gjorde et kjedelig ikea-bord fresht, ved å legge en marmorfilm på det. Resultatet ble fantastisk bra, og jeg er kjempefornøyd.

Nå derimot har jeg tatt på meg nye ‘prosjekter’ ved å gjøre en kjedelig PC og MAC fresh også! Det er jo så utrolig enkelt å lage det fresht med marmor, det er billig, og sist men ikke minst drit lekkert! Kort tid tok det også! Eneste du trenger er en filmrull i marmor fra Panduro, en saks og kanskje en tapetkniv.

Hva syns du om Marble, eller Marmor som det så fint kalles? ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply