Blogg Hudpleie

Å velge riktig hudpleie

06.12.2015

Annonse

 

God kveld kjære lesere!

Å velge riktig hudpleie er viktig. Å ta vare på huden er viktig. Om du har en normal, tørr, sensitiv, fet eller kombinert hud. Uansett hvilken hudtype du har, er det å velge riktig hudpleie for akkurat deg selv viktig. Dette kan du få rådgivning og hjelp til hos for eks. apoteket.

Jeg fikk nylig en pakke i posten fra Nuskin, med ulike hudpleieprodukter som jeg skulle få lov til å prøve. Siden jeg som dere vet har lang erfaring fra apotekbransjen så vet jeg hva som er bra og ikke, når det kommer til hudpleie. Nuskin er et kjempebra merke som jeg er utrolig fan av! Jeg skrev bla. nylig et innlegg om Verdens beste kosttilskudd, som jeg forguder, som Nuskin også står bak.

Så at de nå sendte meg denne hudpleien som jeg kunne få prøve, er jeg kjempepositiv til. Rett og slett fordi jeg vet hva de er gode for. De har kjempegode produkter av høy kvalitet, som jeg virkelig går god for, og anbefaler til dere! Det er som de selv sier;
» Hos Nu Skin® gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg til å bli den best mulige versjonen av deg selv.»

Så hva er det jeg nå har fått prøve? 🙂

Skjermbilde 2015-12-05 kl. 23.31.53

Nutricentials-produktene inneholder næring som påføres huden og gir naturlig sunt utseende hud. Nutricentials inneholder de viktigste næringsstoffer fra hele verden, er perfekte for sensitiv hud og hjelper huden til å se sunn og strålende ut.

Steg 1: Creamy cleansing lotion
Dette er en mild, såpefri rensemelk som fjerner urenheter uten å ødelegge viktige hudlipider, som beskytter hudens fuktighetsbarriere hver gang en renser huden. Rensemelken var behagelig og kjempelett å påføre, og etterlot huden myk og god. Lukten var nøytral og deilig.  Fjernet også all sminke.


Steg 2: pH Balance toner
Denne toneren bruker en etter at en har renset huden med melken, som fjerner eventuelle sminkerester og smuss. Den består av jordbærekstrakt som gir huden en ideell pH-verdi og gjør porene mindre synlige. Kjempelett og ikke minst enkel å bruke. Behagelig og god.

Steg 3: Exfoliant scrub
En skrubb er lurt å bruke et par ganger i uken for å få frisket opp en grå og trøtt hud. Exfoliant scrub inneholder naturlige kisealger(fossile alger) som skånsomt glatter ut hudens overflate ved å fjerne døde hudceller og urenheter som blokkerer porene. Denne skrubben var lett og skånsom, samtidig som at en kjente at huden ble skrubba. Etterpå føles huden fresh og deilig.

Steg 4: Moisture restore day
Etter å ha renset og skrubbet huden er det viktig å påføre huden fuktighet i form av en dag- og nattkrem. Moisture restore day for normal til tørr hud, inneholder faktor 15, og gir huden fuktighet, den beskytter huden og gir huden en naturlig sunn glød. Kjempefrisk, lett og fin, og lukter behagelig.

Ønsker du også å prøve ut disse produktene, kan de bestilles her!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply