Blogg Kjærlighet Livsstil

Du taper ikke noe på å være der

29.11.2015

BACK IN THE GAME

Til tross for min store skepsis og mislik til de sosiale apps som styrer hele den norske datingkulturen i Norge, så har nå denne frøkna skaffet seg Tinder igjen.. Jeg har ikke endret min mening om app’en, og tror ennå helt og holdent at jeg ikke møter mannen i mitt liv der, men samtidig etter litt påvirkning fra venner og innslaget fra TV2 Hjelper deg forrige uke, så tenker jeg litt sånn ‘du taper ikke noe på å være der, Mari Alena.’

Jeg har flere venninner som nylig har fortalt meg at de kjenner folk som har fått seg kjæreste via denne appen, og at mulighetene er der. Jeg vet jo at en ikke skal generalisere det ved å si at ‘alle der inne er ute etter noe ligg og ikke noe seriøst’, så kanskje jeg også er en av de heldige. Jeg legger jo ikke skjul på det, jeg vil jo ha en kjæreste. Så kanskje jeg faktisk finner drømmemannen der, hvem vet. Selv om jeg heller tror på det gode gamle, med å møte noen basert på tilfeldigheter i den virkelige verden.

Skjermbilde 2015-11-29 kl. 19.40.31

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply