Blogg

Jævlig frustrerende

28.11.2015

God morgen kjære lesere!

Da sitter frøkna nok en gang på Oslo Lufthavn, og klar for nye eventyr. Denne gangen bærer turen nordover til Tromsø hvor jeg skal ha en fantastisk jobbhelg, samt være med min kjære storebror Jan Petter og hans kjæreste Lena.

 

Men denne morgenen var alt annet enn festlig. Ja, den var rett og slett drit kjip. Grunnet forsinkelser med tog og kollektiv så rakk jeg akkurat ikke innsjekk av bagasjen. Siden jeg da selvfølgelig hadde kofferten stapp full med ‘flytende væske’ så kunne jeg jo ikke gå gjennom sikkerhetskontrollen..Haha, dere skulle sett trynet til den kjære kontrolløren da jeg pent spurte om jeg kunne få sjekke inn kofferten på noen måte. Hjalp ikke å smile pent heller.. Han var temmelig frustrert, men sånne tilfeller opplever han sikkert daglig. Eller hva? Haha.

 

rTjKb6nGc

Men jeg kunne ikke gjøre annet enn å løpe bort til billettinformasjonen og booke meg en ny flyvning. Så utrolig jævlig frustrerende da du.. Heldigvis gikk det et fly en time senere som jeg nå straks skal stige på. Fy fader for en morgen. Nå kjenner jeg at det hadde vært gått med et glass rødvin, men selvfølgelig så er ingen av barene åpne nå. Typisk det asså.. Ja, fy fader for en morgen! Men nå er det heldigvis over og jeg sitter straks på flyet til Tromsø- Nordens paris.

Håper dere lesere har hatt en noe bedre morgen enn meg. Ønsker dere alle en strålende dag♥

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply