Blogg Kropp Livsstil

SPA’et helt for meg selv!

26.11.2015

God kveld kjære lesere

Nå ligger jeg som et slakt på hotellsenga her i hjembyen min Lillehammer, etter å ha hatt en lang og deilig treningsøkt. Kjempekjekt med treningsrom her på hotellet må jeg si. For det var hvertfall ikke snakk om å ta seg en løpetur ute.. Blank is og -4 grader, nei takk. Men det er kjempekoselig å ha jobb her i hjembyen min, slik at jeg får vært her med jevne mellomrom. Sier ikke nei takk til det.

Men jeg må jo bare fortelle dere om gårsdagen, for den var virkelig helt fantastisk! Jeg hadde en lang, intens og bra dag på jobb i Oslo, før jeg så tok turen videre til Gjøvik for jobb der. Jeg sjekket meg inn på Quality Hotel Strand, som virkelig er et hotell fullt av muligheter (og et av de beste jeg har vært på). I tillegg til å være et hotell, er det også kino, konferansesenter, restauranter og SPA på dette hotellet! Åh, bare å høre ordet spa gjør meg varm i kroppen..DIGG! Jeg har bodd der en gang tidligere hvor jeg da ikke visste om disse mulighetene (og derfor bla. ikke hadde med meg noe badetøy).. MEN denne gangen husket jeg det, og hadde en helt fantastisk kveld på SPA. Og ikke nok med det, jeg hadde SPA’et helt for meg selv!!  Gjett om frøkna koste seg a du! Bigtime.  Spa’et var så utrolig nydelig, behagelig, koselig og fint, og jeg har bare skryt og positive ting å si om det. Du føler deg som en gresk gudinne når du tilbringer tid der, og den følelsen er det vel ingen som takker nei til. I tillegg til at du føler deg utrolig avslappet og behagelig både under og etter ‘oppholdet’. *Klapp klapp*

Dette ble selvfølgelig dokumentert i en videosnap! Take a look. Siden jeg først er i gang, så slenger jeg også med litt lånte bilder fra stedet. Ikke sant det er vakkert?


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply