Blogg Livsstil Mote

Nye negler!

23.11.2015


Coco Chanel once said;

«I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in primping at leisure and wearing lipstick».

-Det er jeg helt enig i!

I dag var jeg innom skjønne Beth på Strøget Negldesign for å friske opp neglene mine. De vokser bare så utrolig fort, så det var virkelig på tide med litt etterfyll! Jeg begynte nylig å gå til hun, og jeg er kjempefornøyd! Hun er så utrolig flink, for ikke å glemme at hun er kjempe herlig! Så det er alltid like koselig å komme innom henne for å fikse på neglene. Anbefaler alle å ta en tur innom deres Facebook-side å sjekke det ut 🙂

Siden det nå snart nærmer seg jul så ønsket jeg å få negler inspirert av det. Bare for å piffe opp førjulsstemninga litt ekstra. Hehe. Så i den sammenheng fikk Beth en idè som endte opp med å bli kjempebra (selvfølgelig). Så denne gangen valgte vi en gele som heter Diamond Forever, som jeg følte passet meg veldig bra! LOVE it! Jeg tok jo selvfølgelig en «liten» shoot i forbindelse med mine nye negler . Take a look. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply