Blogg Helse Kropp Livsstil

Verdens beste kosttilskudd- Marine Omega

18.11.2015

Annonse

Hei kjære lesere!

Som jeg nevnte her om dagen har jeg nå begynt på et kosttilskudd til som heter Marine Omega. Dette tilskuddet er helt perfekt sammen med Lifepak, i en ellers så travel hverdag, som både er godt for kropp og sjel. Som jeg også nevnte sist så teller et sunt kosthold så mye som 70% og trening/mosjon de resterende 30%. Med andre ord så er kosten ekstremt viktig.

Marine Omega er et kosttilskudd av ultrarene og essensielle omega-3 fettsyrer og krillolje, rike på EPA og DHA for optimal helse og velvære, inkludert normal hjertefunksjon, hjernefunksjon, immunhelse, bedre leddfunksjon, generell mobilitet og felles helse. Produktet fremmer også hudens helse og skjønnhet.

Fettsyrer er interessante næringsstoffer for generelle kroppsfunksjoner. Inntakelse og opptakelse av omega-3 og omega-6 hjelper kroppen med å produsere stoffer som er avgjørende for dens normale funksjon. Vanligvis er mat som lages i vegetabilsk olje rik på omega-6 fettsyrer, mens den viktigste kilden til omega-3 finnes i fet fisk (laks, tunfisk, sardiner, etc.). Et sunt kosthold bør inneholde en balanse av fem omega-6 fettsyrer for hver omega-3 fettsyre. Dessverre kan for store mengder stekt, fet mat føre til forhøyede nivåer av omega-6 fettsyrer. Når det gjelder det faktiske inntaket av fisk, er resultatet også her at omega-6 leder med så mye som opp til 15:1, ifølge enkelte beregninger. Et økt inntak av omega-3, samtidig som man reduserer inntaket av omega-6, kan hjelpe med å gjenopprette balansen mellom fettsyrene. Utallige vitenskapelige undersøkelser understøtter helsefordelene med omega-3 fettsyrer. Det er publisert flere enn 100 000 vitenskapelige studier om helsefordelene ved fisk og fiskeolje (Pharmanex). 

 

Min erfaring fra apotek er at folk ofte er skeptisk til kosttilskudd generelt, for ikke å glemme tran og kapsler som inneholder fiskeoljer. Folk har rett og slett ikke troen på det og ser forbi det i hyllene. Folk tenker ofte at det å spise sunt kun er nok. Det syns jeg er forferdelig synd! Spesielt etter å ha sett og opplevd alt det bra Lifepak har gjort for meg! (les innlegg). Det mange også ikke takler er smaken. Det som er så utrolig fint med Marine Omega er at det faktisk smaker godt! Jeg digger dem! Altså du skal jo kun svelge dem, men mens du har kapslene i munn så etterlater de bare en frisk nøytral smak, og IKKE noe antydning til fiskesmak. Det er helt genialt! Jeg har nå såvidt begynt å bruke dette kosttilskuddet i tillegg til Lifepak, og gleder meg til å se det bra det kommer til å gjøre med kroppen min- for det vet jeg at det kommer til å gjøre! Som jeg også nevnte sist så er jeg helt avhengig av å ha Lifepak i min hverdag, og klarer ikke så mye som èn dag uten, og jeg ser for meg at det samme kommer til å gjelde Marine Omega også. For det gjør kroppen min så bra, og som jeg har sagt før, at når kroppen min har det bra, så har jeg det bra også. Og kroppen er det ekstremt viktig å ta vare på. Enkelt og greit. Ferdig snakka.

Jeg er utrolig glad for at jeg nå har begynt å bruke dem begge sammen, og gleder meg til tiden fremover. Jeg jobber jo selv i helsebransjen og vet hva som funker og ikke, og dette er for meg (og mange andre) verdens beste kosttilskudd. Har du lyst på et topp immunforsvar og generelt BRA helse, så anbefaler jeg på det sterkeste at du prøver ut dette! Du får kjøpt dem som èn pakke sammen, eller så kan du kjøpe dem hver for seg. Så om du er interessert så kan dette bestilles HER!

Gleder meg til å høre responsen deres.

Love, M.A


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply