Blogg Helse Kropp Livsstil

Pakke i posten!

16.11.2015

Annonse

Hei kjære lesere!
For en stund tilbake så skrev jeg et innlegg om et kosttilskudd fra Nuskin som jeg bruker fast, som for meg er verdens beste kosttilskudd. For meg er det ekstremt viktig å ha et godt kosthold. Et godt kosthold kombinert med trening. Et sted på veien hørte jeg at et sunt kosthold teller så mye som 70% og trening/mosjon de resterende 30%. Med andre ord så er kosten ekstremt viktig.

Jeg er så utrolig fornøyd med det kosttilskuddet, og hadde virkelig ikke klart meg èn dag uten. Både kropp og sinn har det så utrolig bra! Og når kroppen har det bra, så har jeg det bra. I’m Happy.  Og heldig som jeg er så fikk jeg nylig en pakke i posten med påfyll av dette fantastiske kosttilskuddet, sammen med flere produkter som jeg nå skal få lov til å prøve ut. Det gleder jeg meg til! De ulike produktene skal jeg snakke mer om i flere ulike innlegg nå fremover, men jeg kan jo kjapt nevne hva det er for noe!

I tillegg til Lifepak skal jeg nå begynne å bruke noe som heter Marine Omega, som er perfekt å bruke sammen med Lifepak’n. Dette kostttilskuddet er rikt på omega 3-fettsyrer, krill og fiskeolje, så de to sammen er perfekt i en ellers så hektisk hverdag.

Det andre jeg fikk i pakken var ulike produkter innenfor ansiktspleie, som jeg gleder meg til å teste ut! Alle hudpleieproduktene inneholder de viktigste næringsstoffene fra hele verden, og skal være perfekte for å beskytte og pleie huden, slik at den ser sunn og strålende ut. Høres kjempebra ut, spør du meg! Produktene jeg skal prøve ut er en rens, toner, skrubb og dagkrem 🙂  Kos!

 

Kjenner dere til Nuskin sin hudpleieserie? 🙂 Eller kosttilskuddet?

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments