Blogg Hudpleie

♥ L’OCCITANE & Pierre Hermé Paris ♥

10.11.2015

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg har en fantastisk jobb, i et fantastisk bra merke, nemlig L’Occitane. Jeg har det så utrolig gøy på jobb, og jeg får være en del av så utrolig mye spennende. Alt i fra spennende kolleksjoner, helt amazinge produkter, får jobbe i forskjellige lokasjoner over hele Norge, har et herlig team av kollegaer, og alt det andre gøye det innebærer. Helt fantastisk!

 

Nå nærmer julen seg med stormskritt og da er det mye spennende som skjer, på alle fronter og kanaler. Alt i fra ulike tradisjoner, snøen daler ned(håper vi da), filmene, stemningen i by og hjem, og ikke minst handling av julegaver. Nå spesielt rundt juletider er det blant annet ulike Limited Editions, ja såkalte begrensede produkter som kun er å få tak i rundt disse juletider. I år har vi i L’Occitane en uforglemmelig julekolleksjon som nå er i butikk!

 

Skjermbilde 2015-11-09 kl. 12.35.40

 

Skjermbilde 2015-11-10 kl. 00.28.00♣ En delikat og feminin blomsterduft. Duften har sprudlende toppnoter av petit grain, rosépepper og sitron som etterhvert møter de mykere og mer florale notene av sjasmin, immortelle, neroli og appelsinblomst. Med bunnoter av rav, hvit tresort og musk er dette en spennende, floral og sensuell duft.

 

 

Skjermbilde 2015-11-10 kl. 00.28.00 2
♣ E
n spennende, frisk og krydret duft til han og henne.
Hvem andre enn Pierre Hermé tørr å utfordre toppnoter av grapefrukt, rabarbra og sitron med hjertenoter av krydret nellik, muskatt og lavandin og bunnoter av sedertre og vetiver? Den myke og fine blandingen utgjør en duft med en vakker balanse av rene sitrusnoter og grønne, sprø noter av rabarba.

 

 

Jeg har selv kjøpt begge parfymene, eller Eau de Toilette som det så pent heter, og jeg ELSKER dem! De lukter bare så utrolig godt, og jeg har ennå ikke klart å bestemme meg for hvem jeg liker best. Jeg føler nesten det går litt på dagsformen. Én dag så liker jeg den ene best, mens en annen dag så liker jeg den andre. Det går litt frem og tilbake. Men uansett, så er det begge helt utrolig gode, og jeg anbefaler dere alle å sjekke dem ut! I tillegg til parfymene har de også bla håndkrem, lip balm og bodylotion i begge seriene! De kan nå kjøpes på ulike L’Occitane-butikker over hele Norge, eller via nettbutikken! Shop til you drop ♥

 

L’OCCITANE & Pierre Hermé Paris Limited Edition

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Del's cooking twist 11.11.2015 at 09:43

  Fantastisk artikeln, Marialena! Jag jobbar också för L’Occitane i Stockholm som digital marketing specialist (Delphine heter jag) och det är kul att läsa lite om våra julkollektion 🙂 Dessutom är jag mycket matintresserad och driver en matblogg http://www.delscookingtwist.com (du får gärna kolla!) och Pierre Hermé är en av mina favoriter konditor i Paris! 🙂 Grattis för en fin artikeln!

  • Reply marialena 14.11.2015 at 17:16

   Delphine; Tusen takk! Så hyggelig å høre 🙂
   Oh, så utrolig gøy da! 🙂
   Den må jeg sjekke ut! 😉 Veldig matinteressert selv :p

  Leave a Reply