Blogg

Vakre Bodø By

09.11.2015

God formiddag kjære lesere!

Da har frøkna endelig fått plassert sin søte stuss på en kafè inne på Bodø’s nyeste bibliotek. Nå kan hun endelig puste ut.. Fytti rakkern hvor deilig det var å kjenne den friske nordnorske brisen utenfor flyplassen etter å ha sitti inneklemt mellom to frognerfruer som stinka Chanel og Elnett på flyet.. Ja, der snakker en ikke beskjedent bruk for å si det sånn.. Hallelujah..

Men endelig er jeg her. I vakre Bodø by. Byen hvor flere i min kjære familie bor. Åh, det skal bli så bra. Hovedsakelig er jeg her for å jobbe, men jeg skal jo selvfølgelig treffe familien samtidig. Det er en stund siden sist jeg så dem, så nå gleder jeg meg utrolig mye til å se dem!

Åh det er så utrolig godt å være nordpå. Luften er så frisk, naturen er helt guddommelig, og folkene her er noe helt for seg selv! Til det positive, helt klart!

Håper dere alle har en strålende dag, så skal jeg nyte dagen og kvelden sammen med familien.

Så snakkes vi plutselig♥

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply