Blogg

Slutty Ladybug-kostyme

01.11.2015

God kveld kjære lesere!

Håper dere alle hadde en strålende Halloween i går, og at dere så like mye rart(og tøft!) som det jeg så! Så utrolig mye kreativt! Jeg derimot tilbragte min halloween på en fest med gode venner. Jeg hadde selvfølgelig kledd meg ut, dessverre noe mer slutty enn planlagt. Før jeg dro tilbake til Oslo i går, så var jeg innom en sykt fet kostyme-butikk i Trondheim. Det var helt sjukt, det de hadde der! Drit tøft! Men jeg endte opp med å kjøpe et slutty ladybug kostyme. Jeg følte at det var på sin plass å kjøpe et marihøne-kostyme når jeg heter Mari. Genialt. Men som sagt så var det noe mer slutty enn planlagt.. På pakken så det kjempelekkert ut, men når jeg fikk den på meg senere på kvelden så var det noe annet..

Den var like lekker som på pakken, forfra.. men bakfra var den derimot ikke så fresh. Jeg kunne knapt bøye meg før hele ræva syntes.. Det fikk meg til å tenke på det dama i kassa på butikken sa; Det kan være lurt å kjøpe XS, siden de er så små i str».. Små i str. du liksom. In my ass.. Haha. (Har dessverre ikke bilder av kostymet:( )

Men jeg trosset «omstendighetene» og dro på festen med kostymet.. Jeg hadde en fantastisk kveld, som utrolig nok endte på Verite på Aker Brygge, selvfølgelig med mitt slutty ladybug-kostyme på.. Selvfølgelig var jeg den eneste der som hadde kledd seg ut.. Men ey. En har det ikke mer morro enn hva en lager selv!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply