Blogg

Wake up. Kick Ass. Repeat.

28.10.2015

God kveld kjære godtfolk.

Her for en stund siden var jeg i min kjære hjemby Lillehammer i forbindelse med jobb. En av dagene da jeg var der gikk jeg ved en tilfeldighet forbi et butikkvindu som virkelig fascinerte meg. Jeg ble så fascinert at jeg faktisk hadde en 30 minutter lengre frokost dagen etter, slik at jeg kunne dra innom denne butikken før jeg dro hjem igjen til Oslo.

Butikken het Nest og lå litt «gjemt» til i Storgata, ikke langt unna hotellet. Grunnen til at jeg ble så fascinert var pga. alle de tøffe utsagnene på produktene de hadde i utstillingen. Produktene var fra et merke kalt Whatever. Det var alt i fra notatbøker, klær, sminkepunger osv osv. Jeg har jo tidligere nevnt at jeg elsker ting og klær som skiller seg ut, og dette var virkelig et eksempel på det.

Overraskende nok så endte jeg kun opp med å kjøpe èn t-skjorte, men jeg gikk ut derifra med et stort smil om munnen. T-skjorten var sort, med tøffe utsnitt og sømmer, og med teksten «Wake up. Kick Ass. Repeat. «midt på foran. Kan brukes til alle anledningr. Enten til chill, fest eller casual. Jeg elsket den fra første stund, og føler at den passer meg perfekt! For ikke å snakke om den sykt fete og ikke minst unike måten for «bærepose/innpakning» jeg fikk den i. Did I buy a pizza or a t-shirt? Haha. Men de har en egen nettside og facebookside, som jeg anbefaler dere å sjekke ut! De har utrolig mye kult, som jeg skal sjekke ut mer av!

Wake up. Kick Ass. Repeat. BY Whatever


Her er det litt andre ting de også har! 🙂

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla Lien 28.10.2015 at 22:35

    Ååå, jeg vil ha den sovemasken med «FUCK OFF» på! Fantastisk. Står herved på ønskelista til jul altså, hihi!

  • Leave a Reply