Blogg Hverdag Jobb

Trondheim by Night

21.10.2015

God kveld kjære lesere!

Da er frøkna endelig på plass i senga på hotellrommet her i flotte Trondheim by. Flyturen gikk kjempefint, fort og gæli. Vi rakk såvidt å komme oss opp over skyene, før vi var på vei ned igjen. Jeg fikk leid meg en bil og endte til slutt opp i Trondheim sentrum. Etter mye susing rundt omkring på isj samme plassen fant jeg og til slutt hotellet. Er ikke bare bare. Haha

Men siden jeg hadde litt tid til overs, så spaserte jeg nedover til Solsiden. Et sted som mamma anbefalte meg å sjekke ut. For dere som ikke kjenner til det, så kan det sammenlignes litt som Oslo’s Aker Brygge. Med mange koselige restauranter, utesteder, leiligheter, båter og liv. Et kjempekoselig sted! Jeg endte jo da selvfølgelig opp på den alt for kjente Egon hvor jeg fikk i meg et saftitg måltid!

 

Så nå ligger jeg ganske så mett og slækk i senga. Jeg skal bare gjøre unna litt jobb, før jeg slenger på en episode eller to av Chicago P.D, før jeg inntar drømmeland. For dere som ikke har sjekket ut den serien så er den virkelig å anbefale! Jeg er helt hekta! Digger den!

Her på slutten er noen bilder av Trondheim by Night. God natt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply