Blogg

Fly til Bartebyen Trondheim

20.10.2015

Hei alle dere fantastiske lesere!

Beklager at det har vært stille her den siste tiden. Jeg har bare rett og slett ikke hatt den store gnisten til å skrive.. Det i tillegg til at det har skjedd en del(!) i jobben, som har gjort at bloggen har blitt litt nedprioritert:/ Veldig leit, men dette må jeg gjøre noen endringer på!  Jeg har jo så utrolig mye bra som skjer i livet mitt om dagen, og det må jeg jo fortelle dere kjære lesere om! Eller hva!
Så nå skal jeg skjerpe meg skikkelig og virkelig komme meg inn i den gode blogg-flow’en igjen! So stay tuned!

Nå sitter jeg på Oslo Lufthavn og straks klar for avreise. Denne gangen går turen til bartebyen Trondheim hvor jeg skal tilbringe to fantastiske dager i jobbsammenheng. Jeg har ikke vært så mye i byen tidligere, så jeg gleder meg virkelig til å sjekke ut mer av hva byen har å tilby! Litt stas er det også å fly alene, siden jeg kun har gjort det èn gang tidligere. Den gang var jeg mye yngre og jeg hadde hengende et «jeg reiser alene»-kort rundt halsen. Kanskje det er det jeg skulle hatt på meg nå  i dag også?  Haha, ja det hadde virkelig tatt seg ut. En ganske så fresht kledd voksen frøken i sort, med kofferten og skinnveska, og et blomsterete skilt, som virkelig booster opp selvtilliten. Nja, Nei, jeg tror jeg dropper den. Haha.

 

Håper det står bra til med dere! Nå skal jeg ta turen inn til flyet, så snakkes vi plutselig! Smask <3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla Lien 20.10.2015 at 22:41

    Håper du får det fint!<3

  • Leave a Reply