Blogg

Første natt alene på hotellrom

14.10.2015

God kveld kjære lesere
Etter en lang dag med mye jobb og bra opplevelser er det deilig å kunne legge seg i senga på hotellrommet med en god serie og et glass rødvin. I dag har jeg gjort så utrolig mye. Jeg har besøkt flere apotek, jeg har handlet lys på Løiten lys, jeg har kjørt innom gamle trakter som bla. barndomshjemmet mitt og skolen jeg gikk på, og jeg har spist middag med min fadder og nær familievenn, som jeg har vokst opp med. I går begynte jeg å se på serien ‘Chicago P.D’ som jeg er utrolig spent på hvordan er. Jeg er jo superfan av Sophia Bush, og slike P.D/politi-serier, så det må vel bare bli bra. Jeg har sett to episoder og So far, so good.

Men hey. Dette her er spennende. For denne frøkna har aldri overnattet på hotell alene før. Jeg har alltid vært med familien, skoleklasse eller venner. Aldri alene. Det er litt weird, samtidig som at det er sykt befriende. Man blir plutselig så veldig voksen føler jeg. At en drar på jobbreiser og sover rundt på hoteller. Kanskje det bare er en følelse jeg har fått, men jeg liker det. Kan godt venne meg til det 🙂

Så nå ligger jeg som et slakt på rommet. Jeg har to enkeltsenger slått sammen, så jeg har ikke akkurat mangel på plass! Her på rommet henger det også en såkalt ‘dusk’ som en kan sette på døra om en ønsker privatliv. Haha. Kanskje det er det en skal gjøre. Slenge den på døra. Haha. Neida..

Håper alt står bra til med dere! Jeg tar straks kvelden, og gjør meg klar for en lang og innholdsrik dag i morgen! God natt 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply