Blogg Natur

STI FOR ØYE

12.10.2015

En av tingene jeg elsker er å oppleve og å se nye ting! Nå i helgen som var fikk jeg oppleve noe utrolig kult, koselig og fascinerende. Mamma, Pål og Mira tok meg med til Stokke for å gå «STI FOR ØYE».

«STI FOR ØYE er en kjærlighetsærklæring til vestfoldskogen. Et kunstprosjekt som i tett samarbeid med naturen påvirker alle som besøker stien til å la sansene få fritt spillerom. Stien er anlagt utenfor allfarvei, på Fossnes i Stokke kommune, Vestfold fylke. Den er lagt av landskapsarkitekt Rainer Stange som på ekte indianervis lar stien bukte seg fram i pakt med naturens egen magi.»

Her kan en gå uansett tid på døgnet, både dag og natt, når det er lyst og når det er mørkt. Dette fordi at stien, naturen og kunsten er lyssatt. Mamma har vært der en gang tidligere og vist meg bilder fra turen. Jeg ble utrolig fascinert, og ble derfor kjempeglad når hun tok meg det dit også! En kjempekoselig tur, som jeg anbefaler alle å sjekke ut!

Her er noe av det en kan se på stien. De fleste bildene har jeg tatt selv, med et par som er lånt fra stiens nettside 🙂

Kulespill;


Morpheus;


Ulvene;
Skjermbilde 2015-10-12 kl. 22.51.32


Himmeltrappen;

Skjermbilde 2015-10-12 kl. 22.52.06Skjermbilde 2015-10-12 kl. 22.52.13


Fremmed Fugl;
Skjermbilde 2015-10-12 kl. 22.54.03

(Enorme) Blåbær;

Steinhus;

Fugleboliger;

Øyet;

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply