Blogg Hudpleie Mote

Jeg har fått Vippeextensions!

11.10.2015

Hei alle herlige lesere!

Nå sitter jeg som et slakt i sofaen etter en fantastisk middag med familien. Deilig lam med tilbehør, etterfulgt av brownies! Nam! Grunnet jobb har jeg tilbragt helgen her hjemme i Tønsberg, der jeg og i tillegg har jobbet i Stokke og Tjøme. Det er utrolig deilig å være tilbake! Bare så utrolig synd at helgen gikk så fort!

MEN det som jeg virkelig ville fortelle dere er jo at jeg er så heldig og endelig har fått meg dådyrøyne jeg også, eller Vippeextensions som det så fint heter! Jeg sier bare ENDELIG! Jeg har lenge ønsket meg Vippeextensions og nå var turen inne for at jeg og skulle få det. Sånt koster jo shitloads med penger i Oslo syns nå jeg, så da var det utrolig deilig å kunne få dem til en god pris her i Tønsberg! Det er takket være min søte venninne Camilla som er daglig leder på Tønsberg Negl&Vipper. Hun er så utrolig flink, og jeg ELSKER resultatet! Anbefaler alle å bestille seg en time hos henne for å få seg vipper!

Jeg kjenner flere som har fått seg vipper som har fortalt meg hvor utrolig deilig og lettvint det er med det! For eksempel når du våkner opp om morningen og føler deg så fresh, eller bare det at en slipper å bruke maskara! DIGG. De fleste sier og at når en først har begynt så er en hooked, ja avhengig av det, og ikke klarer å slutte. Jeg kjenner på meg selv at jeg allerede er hooked og kommer til å fortsette med dette! Wooho.

Slik ble resultatet!

FØR:

VIPPE8ETTER;

SO HAPPY!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Tønsberg Negl & Vipper 16.10.2015 at 10:03

  Heisann, Mari Alena!

  Har lagt ut dette innlegget på facebook-siden min som takk for alt det fine du skriver om meg.
  Du finner innlegget på https://www.facebook.com/tbgneglogvipper

  Igjen, tusen hjertlig takk! 😀

  Vennlig hilsen, Tønsberg Negl & Vipper

 • Leave a Reply