Blogg

Fuck Tinder og Happn

07.10.2015

God kveld kjære lesere!

For mange er sosiale apps som Tinder og Happn et tidsfordriv, en sosial greie og noe en blir avhengig av. Folk klarer seg rett og slett ikke uten dem! Det brukes før en legger seg, det brukes når du sitter på Kafé, når du kjeder deg, når du er på fest, når du er på byen osv osv..

Jeg har ved flere anledninger uttrykt mitt mislik og irritasjon rundt sosiale apps som Tinder og Happn på bloggen. Jeg har selv brukt dem, men ble til slutt dritt lei.. Det ga meg ingenting.. Hvorfor kan en ikke bare treffe folk ute i den virkelige verden, slik som de gjorde før i tiden? Enten midt ute på gaten helt tilfeldig, eller via venner. Jeg er dritt lei av at et førsteinntrykk skal bli dømt ut i fra et par bilder.. Og har du kanskje en original tekst, så vil det trekke deg opp.. Det er jo helt på trynet. Greit nok at det funker for noen, men hello.. Come on’

Jeg har ikke brukt appene på et par uker nå, og ser virkelig ingen grunn til å fortsette med dem heller. Det gir meg faktisk ingenting, og jeg taper ingenting på å slette dem. Så her på søndag så slettet jeg begge appene like greit, og det føltes bare godt. Så nå gleder jeg meg til å møte folk ute i den virkelige verden, where the good shit is!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Haha 07.10.2015 at 12:49

    Haha, DU får ikke noe ut av de. Mange andre får det. Slutt å fjas! Selv har jeg fått masse deilig sex samt min nåværende kjæreste på tinder. Det funker. Så slipper man å være drita og kjøpe seg jenter på byen.

  • Leave a Reply