Blogg

For en så utrolig søt mor jeg har!

29.09.2015

God morgen kjære solstråler!

Jeg må bare fortelle dere om en utrolig søt hendelse som skjedde her om dagen. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, men fy for en så utrolig søt mor jeg har!
Når jeg var hjemme sist så klarte jeg selvfølgelig å glemme iphone laderen når jeg skulle tilbake til Oslo.. Noe som faktisk aldri har skjedd før, utrolig nok! Men i total «angst og redsel» for hvordan jeg skulle klare å komme meg tidlig på jobb dagen etter, med kun 12% på mobilen, klarte jeg heldigvis å få tak i en 3 meter lang lader på 7-eleven..Ikke kødd engang. 3 meter lang. Men bedre enn ingenting!

En del av samlingen 🙂

Men nok om det. Haha.. Det jeg skulle fortelle om er at min søte mor sendte laderen min i posten ved første mulighet.. Noen dager etter så fikk jeg den i posten. Tror du ikke da den søte frua der hadde lagt med et nytt tilskudd til «Mamma har laget»-familien min! Åjoda!
Jeg har jo tidligere fortalt dere om hvor flink mamma er til å sy, og at hun har laget flere ting til meg oppover årene.

For det hun hadde gjort var at hun hadde lagt iphone laderen min i en ny lommebok! En utrolig søt lommebok med preg av L’Occitane og Immortelleblomsten! Jeg ble så utrolig rørt og glad når jeg åpnet den. For hun er bare så søt!
Dette er kanksje ikke det mest interessante for dere å lese, men jeg syns det bare var så utrolig hyggelig og søtt, så jeg måtte dele hendelsen med dere 🙂  Ha en strålende dag alle sammen! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply