Blogg Hverdag

En tone mørkere

23.09.2015

Med beina godt plassert på bordet, ræva trøkt langt ned i sofaen, joggebuksa på, og en sen middag innabords, kan en nyte resten av kvelden helt fri. Etter en lang og innholdsrik dag er det på sitt beste. Bare det å slappe helt av.

I dag har vi stått på messe i Lillestrøm hvor vi har fått møte mange herlige mennesker. Dagen gikk så vanvittig fort, og før jeg visste ordet av det hadde klokken bikket 15. Etter messen tok jeg turen til min favorittfrisør, nydelige Stine, for å freshe opp fargen litt. Siden sist det ble farget så hadde det falmet en del, og nå var det på tide med litt oppfriskning, denne gangen en tone mørkere enn tidligere! Snakk om sexy, exotic and mysterious da døh! I like it!  Thanks to the amazing Stine, as always ♥

Nå skal frua se en episode av I am Cait og litt annet stæsj, med selskap av litt godt poppet popkorn! Ha en strålende kveld folkens!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply