Blogg Hverdag Jobb

Gratis Håndmassasje

17.09.2015

God ettermiddag søte skapninger!

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en kjempefin dag i Larvik med min skjønne kollega Lill. I dag har vi vært på Vitusapotek Svanen og gitt kundene og tilfeldig forbipasserende gratis håndmassasje! Jeg var selv helt uerfaren på det å gi håndmassasje, men med mange gode tips, støtte og hjelp fra Lill så kom jeg fort inn i det. Jeg ble til og med kalt for et naturtalent! Det er ikke småtteri! Så da har jeg enda en ny ting å skrive ned på CV’en! «Ekspert på håndmassasje». Haha, ja det hadde vært noe!  Neida. Men det var utrolig gøy! Spesielt når en så responsen en fikk for å gjøre det! De var så utrolig takknemlige og fornøyde, og følte seg godt tatt vare på av oss to søte pikene fra L’Occitane ♥

Shit, denne uken har bare gått så utrolig fort! Det er fredag i morgen allerede! Og jeg har lært og fått oppleve så mye allerede nå første uken! Åh, dette er så utrolig gøy, og jeg storkoser meg i den nye jobben!

handmassage1

Et bilde av meg ‘in action’ med en søt eldre dame. Kjempekoselig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply