Blogg Hverdag

God morgen alle sammen

16.09.2015

God morgen alle sammen. God morgen far og og mor. God morgen lillesøster, god morgen storebror. God morgen trær og blomster. God morgen fugler små. God morgen trær og blomster. God morgen fugler små. God morgen kjære lyse sol, på himlen klar og blå

 

Ja, god morgen alle kjære lesere!
Dette er en av mine favoritter når det kommer til reklame i disse dager. Den er så skjøn, og ikke minst ekte. Så den måtte jeg dele med dere. Så nå sitter jeg godt plassert på kjøkkenet, med en smule tåkete blikk, for å lage meg litt frokost. Jeg våknet til vekkerklokken og fikk dratt meg ut av sengen på mirakuløst vis. Klokken er 06:30 og jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å våkne til denne tiden. Det skal sies at døgnrytmen er litt fucked, så det blir nok lettere å stå opp tidlig når den er stabil og noenlunde normal? :p

Det er lenge siden jeg har måttet stå opp tidlig, men det er med god grunn at jeg gjør det i dag! (obviously). For i dag skal jeg nemlig få prøve meg i butikk, med opplæring og kursing av L’Occitane produktene! Dette er en effektiv måte å lære på, slik at jeg er klar til å ta Vitusapotek rundt om i Norge med storm! Åh, som jeg gleder meg, og jeg ser frem til å lære masse i dag!

Hva er dine planer for dagen?

edhn3

Elsker dette bildet! 🙂 Beskriver meg ganske godt akkurat nå.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply