Blogg Hudpleie Jobb

Første dag i ny jobb!

14.09.2015

Bonjour chers lecteurs!

Eller ‘Hei kjære lesere’, som det heter på norsk! Jeg begynner smått og få teken på fransken nå, og lærer noe nytt hver dag! Stas!

Men guri, nå er jeg så utrolig glad! Jeg er så utrolig lykkelig og ikke minst fornøyd! For en fantastisk bra dag jeg har hatt! Som dere vet så hadde jeg første dag i ny jobb i dag, og den kunne ikke gått bedre! Jeg sov knapt noe i natt grunnet at jeg var så klar og spent på denne dagen. Haha. Men arbeidsdagen startet med en god kopp kaffe og en smoothie sammen med min kollega Lill, samt at jeg fikk blomster når jeg kom på kontoret! Jeg ble helt satt ut jeg! Så utrolig koselig, og så fine blomster! Denne frøkna her er ganske så lettrørt, så det satte spor hos meg kan en si. Virkelig ♥. Og I tillegg ble jeg så godt tatt imot av de andre kollegaene og ansatte på bygget. Koselig!

Dagen gikk så utrolig fort, og jeg merket ikke at tiden gikk nesten, og plutselig var første dag over. Arbeidsdagen avsluttet med at vi var innom L’Occitane-butikken der jeg var så heldig å få med meg flere produkter hjem som jeg skal få teste ut! Shit, så heldig jeg er! Dette er jo skikkelig stas, og jeg bare gleder meg masse til tiden fremover og alt det bra, spennende og morsomme jeg kommer til å oppleve fremover! #lykkerus!

Så nå skal jeg bare slappe av i sofaen med et glass rødt og en god film, og bare kose meg og nyte den gode lykkerusen som kroppen min består av nå! Livet er herlig dere! ♥

nyjobb1 nyjobb4 nyjobb3

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Camilla Lien 14.09.2015 at 23:51

    Jeg er så forbanna stolt av deg!!<3

  • Reply Kenneth 18.09.2015 at 16:19

    Gir du håndjagere også?

  • Leave a Reply