Blogg Inspirasjon Livsstil Mote

Gudinnen Carrie Bradshaw

13.09.2015

3db34f9de86a05f8_o-SATC221-facebook.xxxlarge
LOVE, LOVE CARRIE BRADSHAW

Jeg har så lenge jeg kan huske vært blodfan av jentegjengen fra New York. Jeg var hooked fra første stund. Jeg elsket den gorky Miranda, den vulgære og sexy Samantha, den alt for forsiktige og uptight’e Charlotte, og alfaen og gudinnen Carrie. Åh, bare tanken på dem gjør at jeg fikk lyst til å sette meg ned i sofaen med et par episoder i selskap av en Cosmo. (Noe jeg også har gjort i et par timer nå (-cosmo). Haha). God, I love Sex and the City.

Til tross for at de alle er unike på hver sin måte, så matcher de hverandre så utrolig bra. De fyller hverandre, selv om det ikke akkurat er helt lov å si! Men dere skjønner hva jeg mener. Haha.

0014d62dca8595e643ec3aaa9dc6b663

Men er det en ‘gal’ som skiller seg ut, som alltid har vært min klare favoritt er det miss Carrie Bradshaw. Hun er bare en gudinne uten like. Det er kun hun som kan kjøre inn på en Drive-in å bestille en cosmopolitan med burgeren sin. Det er kun hun som kan få en ‘søppelsekk’ til å se moteriktig ut. Hun er dama som kan gjøre enhver kjip dag bra. Hun er dama som gjør en usikker kvinne selvsikker. Hun er fantastisk! Er du ikke enig?

Hvis jeg skulle vært en annen person for en dag eller to er det klart hun jeg ville stått i skoene til. Eller stiletthælene til, som det er. For et eventyr det hadde vært. Cocktails, fashion, men, girlfriends, column and Mr. Big.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply