Blogg Hverdag Inspirasjon Mote

Happy Lights

09.09.2015

Skjermbilde 2015-09-09 kl. 13.38.12
LOVE HAPPY
LIGHTS

Cotton Ball Lights, eller Happy Lights har lenge vært på interiørmoten, og jeg har elsket dem fra start. De er så utrolig søte, og passer så utrolig fint inn i et hjem, enten om det er på kjøkken, soverom, bad eller stue. Av en eller annen merkelig grunn så har jeg ikke fått skaffet meg et par selv før nå! Men jeg er så utrolig heldig som har en så snill mor som kjøpte et par til meg! Hun er så snill asså!

Så når jeg kommer tilbake til Oslo skal jeg finne de en varm plass på rommet. I mellomtiden har jeg funnet frem et par inspirasjonsbilder så dere kan se flere måter en kan freshe opp et hjem ved bruk av Happy Lights, på. I love them, don’t you?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply