Blogg Hår

Bye Bye Pink. Hello Brown!

07.09.2015

byebyeBye Bye Pink. Hello Brown!

Jeg satte meg ned i stolen til Stine med tidenes sureste mine. Jeg var rett og slett skikkelig deppa.. Jeg er faktisk ganske sikker på at vi begge var like deppa.. For det som skulle til å skje nå var det ingen av oss som ville.. Det var på tide med å ta farvel til det rosa håret.

 

Jeg visste at jeg før eller siden skulle bli «kjedelig» igjen, men at det skulle gå så fort var jeg ikke klar over. Men når jeg nå er så heldig og har fått en så bra jobb (der en må ytre en naturlig stil), så var det på tide. Jeg har lenge lurt på hvordan håret mitt faktisk ser ut naturlig. Jeg begynte å farge håret når jeg var 13år ca, så hvordan mitt naturlige hår faktisk er, har jeg null peiling på. Jeg vet jo at det er brunt, men hva slags brunt aner jeg ikke. Så at jeg nå skulle bli brunette igjen var noe jeg var utrolig spent på.

 

EN PROSESS!
Men å gå fra rosa til naturlig brunt var ingen dans på roser. Ja, det var faktisk litt av en prosess! Jeg tror faktisk ikke folk kan se for seg hvor stor den prosessen faktisk er (noe jeg selv ikke trodde). Men for å si det kort så avfarget vi hele håret først, så bleket vi det innerste hårfestet, så førpigmenterte vi håret, for så legge på den siste og endelige fargen. Så at det var en prosess, kan en mildt sagt si! Men så er jeg så heldig og har en så utrolig flink frisør! Stine er bare helt rå! Når det kommer til klipp, farge, styling, ja alt! Hun er awesome!! Jeg er kjempefornøyd med hvordan resultatet ble! (noe jeg alltid blir). Alltid i trygge hender hos Stine!

 

Men det skal sies, at når jeg først fikk se meg selv med fargen, så skjønte jeg svært lite. Jeg så på meg selv i speilet i lang tid og tenkte bare; «Hvem er hun? Det der er ikke meg».. Altså jeg kjente meg såvidt igjen. Fargen var amazing, men det var liksom ikke meg. Det var en helt annen dame som satt der, følte jeg.. Men etter en dag med den nye fargen så klarte jeg å se meg selv, og nå liker jeg den bare mer og mer. Jeg føler meg faktisk mer voksen om en kan si det. Rart det der! Men det ble bra!

Her ser dere prosessen! Hva syns du?

bye bye pink

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply