Blogg Jobb

JEG HAR FÅTT NY JOBB!

05.09.2015

Hei søte lesere!

Nå kan jeg endelig fortelle dere om det jeg har holdt litt hemmelig den siste tiden. Jeg har nemlig fått meg ny jobb i L’Occitane!! Gud, så utrolig stas!! Med en 100% fast stilling der jeg skal jobbe som Trainer & Sell-Out Manager, hovedsakelig innenfor Vitusapotek. Jeg signerte kontrakten i går og starter allerede neste mandag!!

Nå er det endelig min tur til å skinne. Ja, min tur til å få ‘the job’! Jeg har jobbet utrolig hardt på skolen, samt med frivillige verv ved siden av, og har en lang erfaring i apotek, som gjorde at jeg nå i dag sitter med en fantastisk jobbmulighet! Nå er det endelig jeg som kan legge ut bilder og skrive status på Face om ny jobb. Nå er det min tur. For en utrolig stor mulighet jeg har fått, og jeg gleder meg til hele denne fantastiske reisen starter! For de som ikke kjenner til L’Occitane, så kan dere lese mer om merket på innlegget jeg skrev for et par uker siden!

Hurra!! Jeg stråler av lykke! Disse dagene her kunne ikke blitt bedre!
Wish me luck ♥

You Might Also Like

1 Comment