Blogg Mote

Todays inspiration- Myjouels flashtattoo’s !

03.09.2015

Annonse

BE FLASHY WITH MYJOUELS FLASHTATTOO’S, EVEN WHEN THE SUMMER IS OVER.

Kjære lesere. Selv om sommeren sakte men sikkert nærmer seg slutten, så er det ingen grunn til å slutte med å være fresh på kroppen. En må smykke seg med glitter og glam på kroppen. Som de fleste sikkert vet, så har jeg dekket kroppen med flashtattoo’s fra Myjouels fra topp til tå i hele sommer. Det gjør så utrolig mye på et ellers så ‘kjedelig’ antrekk. Det gjør liksom det lille ekstra. ♥

Og nå kommer vinteren sakte men sikkert, og hvor fint er det da ikke med å bruke flashtattoo’s i sølv når snøen kommer! Det er jo sikkert rålekkert hvordan det skinner i gjennom snøflakene som daler ned. Åh, nå kjenner jeg at jeg allerede gleder meg til vinteren kommer. Når snøen kommer, og jeg kan glitre og skinne i tet med snøen. ♥ Her har dere litt inspirasjon fra Instagram, samt noen bilder av mine egne 🙂

Instagram; #myjouels

Og mine!


Skjermbilde 2015-07-20 kl. 17.02.44NN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply