Blogg Helse Hverdag Kropp Livsstil

Lifepak- My daily supplement

02.09.2015

Annonse

Jeg leser daglig på VG om hva en skal spise, når en skal spise, mengden en skal spise, «hva er riktig kost», «hvorfor bruke kost» osv osv… Jeg kjenner jeg blir skikkelig lei, samtidig som at jeg blir lykkelig over å tenke på at jeg har den beste løsningen!

Lifepak!
Og ja, for meg personlig er det det beste. Jeg har nå brukt Lifepak i et par uker, og merker virkelig endringer. Jeg føler meg mye mer opplagt, har mer energi, og kroppen kjennes bare så mye bedre! Jeg kjenner igjen følelsen jeg hadde når jeg gikk på Lifepak før, og den er tilbake. Jeg spiser sunt, bra og godt, og sammen med Lifepak, har jeg nå et så godt som perfekt kosthold, and I love it!

I tillegg så meldte jeg meg inn i Sats Elixia i går, og ser virkelig frem til å begynne der, og samtidig se hvor bra treningen går, i ‘samarbeid’ med mitt kosthold. Det og virkelig se hvor mye jeg kan gi av meg selv i treningen! Spennende, spennende!

I feel great, I feel awesome, I feel good ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply