Blogg Hverdag

Nye og spennende tider i møte

01.09.2015

Hei kjære lesere!
Beklager så mye for at jeg har vært litt distant de siste dagene. Jeg har hatt en del on my schedule, men nå begynner det å roe seg litt. Hvordan har dere hatt det? Har dere gjort noe fresht lately?  If that’s the case, do tell!

Jeg derimot, har noe å fortelle dere. Grunnen til at jeg har hatt så mye å gjøre om dagen er grunnet til at jeg har vært på intervjuer til en jobb, som jeg óg har måttet forberede meg en del til. Men all forberedelse ga resultater, for jeg har fått meg ny jobb! Jeg er helt i ekstase, og gleder meg virkelig til å starte. Jeg kan ikke si så mye mer om akkurat det nå, men når kontrakt er signert i slutten av uken, så skal dere få høre alt.  Med andre ord, så har jeg nye og spennende tider i møte, bigtime! Og jeg gleder meg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply