Blogg Helse Hverdag Kropp Tips Videoblogg

Husker du videobloggen min om Mensenkoppen?

29.08.2015

KEEP BLEEDING, KEEP, KEEP BLEEDING LOVE

18-No-Strings-Attached-quotes

Hei kjære lesere!
Jeg er sikkert ikke den eneste som husker scenen fra filmen No Strings Attached, når Ashton står på døra med cupcakes og period mix cd. Haha, fantastisk! Men nok om det.  Husker dere min kjære videoblogg om mensenkoppen, som jeg la ut på bloggen min for en stund tilbake? Jepp, nå er den tilbake!

Alt om mensen er ting vi ikke snakker om og er blitt skikkelig tabu, så i den anledning skal jeg sette det mer i lys. Mensenkoppen er et fantastisk bra produkt, så jeg anbefaler alle å se videoen. OG, det er ikke noe ekkelt i videoen, hvis dere lurte. HAHA. Just the facts. Enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply