Blogg Hverdag

Je m’apelle Mari Alena

26.08.2015

JEG SKAL LÆRE FRANSK!

Jeg har så lenge jeg kan huske vært fascinert av språk, land og kultur, og lysten til å lære om det har vært stor (og ennå er)! Den siste tiden har jeg gjort tankene mine om til handling. Jeg har bestemt meg for å lære fransk!

Jeg hadde fransk på ungdomsskolen, men grunnet at min kjære lærer stort sett bare fokuserte på grammatikken, så lærte vi meget lite det og faktisk snakke språket. Grammatikk er kjedelig, så det gikk rett i glemmeboken. Noe sitter ennå igjen fra den tiden, og det skal jeg nå bygge videre på.

Det er flere grunner til at jeg bestemte meg for akkurat fransk. Du har mat, vin, folk, kultur og språk som noe av det, men først og fremst så bestemte jeg meg for fransk fordi jeg rett og slett bare er så fascinert av landet som helhet. Så tiden fremover er noe jeg virkelig ser frem til. Så da er det bare å begynne med å parler français..  Je m’apelle Mari Alena! 

VIVA LA FRANCE!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply