Blogg Ebay Hverdag

Macaron Eraser

22.08.2015

MACARON ERASER

Et av mine favoritt tidsfordriv er å være på ebay. Har jeg ikke noe å gjøre og kjeder meg en kveld, så sitter jeg der, og der kan jeg sitte i flere timer. Det er så utrolig mye der! Og alt mulig rart (noe jeg elsker). Noen ganger får jeg tips og ideer via andre blogger, ellers så sitter jeg der og ser på tilfeldige ting. Denne gangen var det noe helt tilfeldig.

Jeg har den siste tiden vært utrolig fan av Macarons, både når det kommer til spiselige og andre ting. Her om dagen kom jeg tilfeldigvis over noen søte viskelær, formet som makroner! De var så utrolig søte, så de kjøpte jeg på flekken! Fordelen med ebay er jo at det så og si er gratis. so why not?

Ikke sant de er søte? Jeg elsker jo alt av sånne spesielle, søte og rare ting. Haha

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia Havn 24.08.2015 at 18:44

  For en kjedelig blogg. Tror jeg har klikket meg inn med en feil. Synes det er rart ingen venner sier det til deg. Viskelær? Hva er det for noe å blogge om? Og for å ikke snakke om håret ditt, du ser ut som en freak. Lykke til med å få kjæreste. Kledde du utrolig dårlig. Hva med å blogge om noe interessant? Ikke bare svada som får alle til å klikke seg ut. Jeg har troen på deg!! Jobb med imaget ditt, ikke motarbeide det.

  • Reply marialena 26.08.2015 at 00:05

   Hei Mia;
   Takk for kommentar. Jeg er fullt klar over at ikke alle kan like bloggen min, men det gjør ingenting. Jeg får daglig skryt av venner og ukjente, så jeg velger å fokusere på det 🙂
   Jeg skriver om hva jeg vil, og for noen vekker det interesse, mens for andre ikke. Sånn funker blogg-verden. En kan ikke like alt folk skriver om.

   Så leit å høre at du ikke liker håret mitt. Helt okei at du syns jeg ser ut som en freak. Jeg digger det, og MANGE andre som også gjør det, så igjen, jeg velger å fokusere på det 🙂
   Ha en fin dag!

  Leave a Reply