Blogg Hverdag

EN LITEN FRØKEN PÅ EN BENK

20.08.2015

EN LITEN FRØKEN PÅ EN BENK

For fire år siden satt en liten frøken på en benk, midt på Karl Johan, med en grande kaffe i hånden. Hun hadde på seg blå Jeans, en hvit t-skjorte og en svart cardigan. Håret var som ‘alle andre’, brunt. Hun var usikker, spent og klar for eventyr. Hun hadde nylig flyttet til storbyen Oslo, og hadde en helt ny verden i vente. Hun satt med et stort smil om munnen, klar for hva hun hadde i møte. Men mest av alt, der og da, satt hun med fryd og fascinasjon. Fryd og fascinasjon til alle som gikk forbi der hun satt. På alle menneskene som var så like, samtidig som så ulike. Så mye farger, så mye mote, så mye unikt, så mye rart, så mye stygt, så mye tøft, så mye wow(!), så mye, ja alt! Hun klarte ikke å slutte å se. Hun satt der i flere timer og bare nøt utsikten. Utsikten av alle folkene på Karl Johan, i storbyen Oslo.

Nå er fire år gått.. Fire flotte år. Jeg bor ennå i Oslo, og elsker det! Nå sitter jeg på samme sted som for fire år siden, med en grande kaffe i hånden. Klærne er som før, kanskje bare litt mer fabulous, mer meg. Håret er som de færreste, det er rosa! Jeg skiller meg ut, og jeg elsker det. Jeg er lykkelig, jeg er fortsatt like spent, og jeg har mye bra å se frem til fremover. Nå har jeg sitti her en liten stund og kommer til å sitte her en lang stund til. Sitte å se på alle de fascinerende menneskene som går forbi meg. En blir jo så inspirert av å se folk på gaten. En får så mange tanker, så mange ideer. Ja, du nå koser jeg meg virkelig.

pikepåbenkenja

Bildet til venstre er tatt like etter at jeg flyttet til Oslo, mens det til høyre er tatt nylig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply