Blogg Hverdag Kropp Livsstil

Verdens beste kosttilskudd

18.08.2015

Annonse

 

For meg er det ekstremt viktig å ha et godt kosthold. Et godt kosthold kombinert med trening. Et sted på veien hørte jeg at et sunt kosthold teller så mye som 70% og trening/mosjon de resterende 30%. Som jeg skrev her på søndag, så kontaktet jeg nylig et firma angående et potensielt samarbeid. Firmaet jeg snakker om heter Nu Skin. Dette er et firma som for meg forbindes med kvalitet. Grunnen til at jeg kontaktet dem er mye grunnet min egen private relasjon til dem. Jeg brukte nemlig de fleste produktene opp gjennom min oppvekst, grunnet at begge mine foreldre også brukte produktene. Jeg er med andre ord en stor fan! Dette ville jeg få ekstra godt frem så dere lesere ikke tror at jeg kun skriver dette innlegget pga. at produktene er sponset.

 

lifepak health benefit

VERDENS BESTE KOSTTILSKUDD

I dag vil jeg fortelle dere om mitt favorittprodukt fra Nu Skin, nemlig Pharmanex sitt kosttilskudd Lifepak. Dette er for meg verdens beste kosttilskudd! Dette er et produkt jeg selv brukte i flere år tidligere, som virkelig ga resultater! Og for dere skeptikere der ute, så tro meg når jeg sier dette; Det funker virkelig! No placebo. Både min far og jeg brukte det samtidig, og vi var aldri syke! Vi tok en skanning/test av kroppen som viste at immunforsvaret var på topp, og over gjennomsnittet bra! Vi slet aldri med fordøyelsen, vi slet aldri med forkjølelse, muskel/slitasjeskader ble betydelig redusert, allergiplager(eks. pollen) forsvant, energinivået var på topp, og kroppen hadde det rett og slett bra. Ja, helt fantastisk bra!

Dette er et produkt jeg virkelig har savnet i min hverdag, som jeg ser kjempemye frem til å ta i bruk igjen. Jeg anbefaler virkelig dette produktet på det ytterste, og anbefaler alle dere lesere å sjekke det ut. Jeg er utrolig spent på tiden fremover, og virkelig se en bedring i kropp, sinn og hverdag. Klapp, klapp, og tusen takk Nu Skin, for denne muligheten ♥

Så hva er egentlig Lifepak?
Som vi nå har fått avklart så er Lifepak et daglig kosttilskudd. Den kommer i en søt boks med flere ‘doseposer’ i. Èn slik pose tas hver dag, sammen med et måltid.
(Resterende avsnitt er lånt fra Nu Skin’s nettsider);

Et sunt kosthold må ha en balanse av makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler) for å oppfylle menneskers ernæringsmessige behov. (9 viktige funksjoner i kroppen)

LifePak+ gir deg signifikante mengder av nødvendige vitaminer og mineraler som retter seg mot ni av kroppens viktige funksjoner:

• Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

• Sink og Jod bidrar til en normal kognitiv funksjon.

• Vitamin C, Vitamin E, Selen, Kobber og Sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

• Vitamin A, Vitamin B2 og Sink bidrar til bidrar til å opprettholde normalt syn.

• Vitamin B3, B5, B6, B12, Vitamin C, Biotin og Magnesium bidrar til normal energiomsetning.

• Selen, Sink, Kobber, Vitamin A, Vitamin B6, B12, Vitamin C og Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

• Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon.

• Magnesium, Sink, Mangan og Kalsium bidrar til å opprettholde normale knokler.

• Sink, Jod, Biotin, Vitamin A samt Vitamin B3 og B8 bidrar til å opprettholde normal hud.

(Produktet kan dere få kjøpt HER)

You Might Also Like

3 Comments