Blogg Hudpleie Kropp

BAOBAB BODY BUTTER

18.08.2015

Annonse

PLEI HUDEN DIN

Nå som sommeren sakte men sikkert nærmer seg slutten, er det ekstremt viktig å pleie huden med nok fuktighet. Både for å forberede kroppen for vinteren, der huden blir mer tørr, samt for å bevare brunfargen som vi fleste har jobbet med å få i sommer. Jeg er i hvertfall en av dem!

 

Et annet produkt som jeg fikk sponset fra Nu Skin er Epoch® Baobab Body Butter. Når jeg innledet samarbeidet med Nu Skin så spurte de meg om hvilke produkter som var mine favoritter. Da nevnte jeg dette som en av dem. Jeg anbefaler aldri produkter jeg selv ikke er fornøyd med. Kun de jeg er fornøyd med og digger. Dette er et av dem ♥ Jeg digger det 🙂 Og den er helt perfekt å påføre rett etter at du har dusjet, og gått over kroppen såvidt med håndkleet! Good feeling.

Baobab Body butter pleier huden med fuktighetsgivende sheasmør og frukten fra det afrikanske baobabtreet. Den har en himmelsk lett og god duft, og smelter kjapt inn i huden. I tillegg går 0,25$ for hver solgte Epoch® Baobab Body Butter til Nu Skin Force for Good Foundations treplantingsprosjekt Seeds of Hope i Malawi. På denne måten tar du både vare på huden din og verden rundt deg! Fantastisk!

Epoch® Baobab Body Butter kan dere få kjøpt på deres nettsider HER

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply