Blogg Hudpleie Kropp

Love L’Occitane

16.08.2015

Her om dagen tuslet jeg rundt på løkka, etter å ha tatt en kaffe med ei venninne. På veien hjem gikk jeg innom L’Occitane butikken som ligger på løkka. En butikk som bare er såå lekker!
I den sammenheng må jeg bare fortelle dere litt om dette fantastiske merket!

 

NYmerkevareside

LÅKK-SI-TANN – enkelt å uttale, lett å bli glad i!

Jeg har en stor forkjærlighet til merket L’Occitane. Jeg føler meg så priviligert som får muligheten til å jobbe med et så bra merke som L’Occitane. Vi selger det nemlig på Vitusapotek! For de som ikke kjenner til L’Occitane, så er dette et eksklusivt merke innenfor hud- og kroppspleieprodukter fra Provence, Frankrike.

Hele L’Occitane-reisen startet med at mannen bak dette utrolige merket, Olivier Baussan stiftet selskapet i Provence i 1976. Han ble inspirert av gamle tradisjoner fra Provence og landene rundt Middelhavet, og startet utviklingen av produkter i et landskap av farger, dufter og velvære. Produktene er basert på naturlige ingredienser, hver hovedingrediens er økologisk, produktene blir ikke testet på dyr, og produktene er bare rett og slett helt fantastiske. En stor klapp på skulderen til Mr. Olivier Baussan!

For ikke å glemme L’Occitane Foundation, en stiftelse som ble etablert i 2006, med to langsiktige misjoner: støtte av blinde og økonomiske frigjøring av kvinner. Amazing!

 

Så når dere nå har lest dette, så skjønner dere sikkert hvorfor jeg er så fan av L’Occitane. Produktene er himmelsk gode, samt hva merket står for og representerer. Virkelig fantastisk bra, og jeg er så stolt som kan videreformidle dette til mine kunder som kommer inn på apoteket, til andre fremtidige muligheter, til venner, til familie, ja til alle jeg skulle møte på. Love L’Occitane ♥

Nå koser jeg meg med noen brosjyrer jeg fikk i butikken 🙂

You Might Also Like

2 Comments