Blogg Hverdag Musikk

The Good Thing

15.08.2015

THE GOOD THING ON MY MIND

God morgen søte skapninger!

Håper alt står bra til med dere! For en så utrolig deilig morgen! Jeg gikk ut døren og en strålende sterk sol kom meg i møte. Musikken var fyrt opp til max på ørene, og jeg shaket meg nedover Karl Johan. På veien stoppet jeg innom polet for å handle inn litt vin for kvelden, samt kaffebrenneriet for morgenens dose med kaffe, før jeg tuslet videre til jobb. Nå er det underkanta 15 minutter til jeg begynner på jobb, så da er det vel på tide å skifte litt. Men først må jeg dele en låt med dere. En låt som har vært on my mind, non stop, i flere dager nå. Den er så utrolig feelgood, så fresh, så chill, så bra! Og den blir bedre og bedre for hver gang jeg hører den. Håper dere liker den like mye som meg. Enjoy! Og ha en strålende dag, folkens!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply