Blogg Inspirasjon Kropp Livsstil

I AM CAIT

12.08.2015

2A000E1F00000578-0-image-a-17_1435328446910

I AM CAIT

Nå sitter jeg i senga med en utrolig varm og god følelse. Jeg var innom Espen Hilton‘s blogg her om dagen, hvor jeg leste om Caitlyn Jenners realityserie, noe jeg ikke visste at var et faktum, som nå er ute. Jeg har lenge vært kjempefan av Kardashian familien, og sett de fleste sesongene av serien. Jeg har fulgt Caitlyn’s reise, helt fra hun gikk ut i mediene med den store nyheten om at hun har skiftet kjønn, med en stor stolthet. For en utrolig styrke hun har, som har gått gjennom alt dette, og står stødigere enn noensinne. Hun er virkelig en sann inspirasjon for meg, og for MANGE andre der ute. Jeg elsker Caitlyn Jenner, og alt hun står for ♥
Nå har jeg endelig fått sett første episoden av hennes nye serie «I am Cait«, som foreløpig kun er i statene, og ikke på norsk TV. Der får en virkelig se hele hennes reise tett på, med mediene, familien og støtteapparatet hun har rundt seg. Her får en vite alt som vi ellers ikke vet, og ting vi har lurt på. Jeg elsker serien, og jeg elsker hun! Dette er en serie jeg anbefaler alle å se. Ikke bare for de som liker Kardashians og Caitlyn, men alle dere andre også. For det setter ting i perspektiv, og en kjenner virkelig på hva som er viktig i verden og ikke. Jeg lastet ned episoden, men en kan også se det her.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply