Blogg Hverdag Mote Tips

All Fired Up

08.08.2015

God kveld fantastiske lesere! 

Nå ligger frøkna godt i senga, med en god porsjon Sex and the City. Jeg storkoser meg! I tillegg har jeg fått satt på nye negler, denne gangen i en litt annerledes farge og design. Modellen heter All Fired Up, og er rett og slett svart. Makes no sense, but it’s awesome. Lang modell selvfølgelig. Jeg bruker vanligvis ALDRI svart på neglene mine, men denne gjorde jeg et unntak. I’m All Fired Up, and I love it!

Jeg har tidligere snakket om hvor fan jeg er av Impress Nails her på bloggen, og jeg blir aldri lei. Det er så utrolig mange lekre modeller, og neglene er så fine på i tillegg. En så naturlig look. Virkelig et av mine favorittprodukter, og jeg er så takknemlig for at vi selger dem på jobben.

 

HAR DERE PRØVD DEM?

svartenegler2 svartenegler

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply