Blogg Inspirasjon Mote

Fretex- et eventyr

04.08.2015

vintage 

DEN SOM LETER FINNER

I dag har jeg bare tuslet rundt i koselige Oslo by, uten noen form for planer. Jeg bare gikk, og det var fantastisk deilig. Solen skinte, jeg var i et utrolig godt humør, og alt var generelt på topp! Jeg gikk forbi Fretex universitetsgata ved en tilfeldighet, og måtte selvfølgelig gå innom. Spesielt siden jeg aldri hadde vært innom akkurat denne butikken.

For meg så er det å gå innom Fretex et eventyr. Virkelig en opplevelse. Jeg syns det er koseligere å gå på Fretex og andre Vintagebutikker, kontra de klassiske kjedebutikkene. Jeg blir så fascinert når jeg er der inne. Det er så utrolig mye forskjellige klær, sko, smykker osv. Og all historien plaggene har. Noe er tøft, noe er søtt, noe er sexy, noe er rart, og noe er stygt, men de har alle en historie. Noen av klærne er flere generasjoner gamle, og noen er helt nye. Det er en tidslinje av mote som aldri tar slutt.
Og som jeg har nevnt på bloggen tidligere, så elsker jeg alt som ikke alle andre har, som for eksempel en topp fra et random merke fra Fretex. Det er kult og unikt, også ser en ikke andre gå med det. I like it!

For ikke å snakke om jakten ved å finne klærne inne på Fretex. Jeg koser meg virkelig når jeg går i Fretex-butikkene, og blar meg gjennom stativene. Det er virkelig slik at den som leter finner, og en skjult skatt kommer frem. Og det er akkurat det jeg liker.

 

HVA ER DINE TANKER OM FRETEX?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply