Blogg Hverdag Inspirasjon Outfit

TODAY’S OUTFIT

30.07.2015

Da er frøkna endelig tilbake til Oslo by, etter en fantastisk bra sommer i Tønsberg. Jeg våknet opp i dag morges med et stort smil om munnen. Sandra Lyng’s Play My Drum var vekkerklokken, og den sto på full guffe. En digg morgen!

Jeg tok turen ned til sentrum for å lunsje med pappa. Vi dro på Joe & The Juice, noe som er evigheter siden jeg har vært på. Savnet etter deres alt for gode Avocado sandwich var blitt stor, så vi bestilte selvfølgelig hver vår av den. Etterpå gikk vi bare litt rundt og tusla, også tok snille pappa et par outfit bilder av meg. Thank you Papi♥ For lunsj, en koselig stund, og for bildene. Love you♥

TODAY’S OUTFIT

Kjole; Mammas vintage. ToteBag; Foynhagen (sponset). Vest; H&M. Halskjede; Lisboa. Sko; H&M. Flashtattoos; Myjouels

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply