Blogg Familie Kjærlighet

Mamma’s kunst

27.07.2015

LAGET AV KJÆRLIGHET

Ingenting er bedre enn å ha noe som ikke alle andre har. Når det kommer til hår, mote, trender, eiendeler, ja det meste i grunn. For eksempel det å ha en fin topp kjøpt på fretex, fra en eller annen random butikk, eller i dette tilfellet, – å ha noe som verdens beste person, min mamma har laget av kjærlighet, til meg.

Min mor er utrolig flink til å sy. Overalt i huset har vi flotte bilder på veggen av flotte kunstverk av bilder hun har sydd. Gjennom hele min oppvekst har Mamma laget ulike ting til meg. Alt i fra klær, vesker, toalettmapper, sengetepper, ballkjolen min(!) og sminkevesker. Alt hun lager er så utrolig fint, og det er ingen andre som har lik! Det er så utrolig stas å eie, det er så unikt, og jeg elsker det! Jeg er så heldig å ha en så flink mor som lager disse tingene til meg. Tusen takk, Mamma ♥♥

HER ER EN LITEN SMAKEBIT PÅ NOE AV DET MAMMA HAR LAGET

Min samling består av; Stor sminkeveske(bak), og fra venstre foran er det en liten sminkeveske til reise, en lommbok/kortholder og en mindre lommebok.

Utrolig søtt bilde hengende i stua, som jeg har lik bare i andre farger hengende på veggen i leiligheten i Oslo.

Sydd puter til sofaen. Kjempefine!

Sydd puter til sofaen. Kjempefine!

Stort og kjempefint veggbilde

En av mange vesker mamma har laget. Kjempesøt!

En av mange vesker mamma har laget. Kjempesøt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply